pssibilis rooibos tea 100g

pssibilis rooibos tea 100g

Possibilis rooibos tea 100g

 

A rooibos tea A Rooitea vagy Rooibos tea népszeru, könnyu, zamatos ital Dél-Afrikából. Európában egyre kedveltebb és keresettebb miután felismerték, hogy egészséges üdítô ital, tea készíthetô belôle. A Rooitea nem tartalmaz koffeint és alacsony tannin tartalmú. Emiatt az érzékeny stressz-hatás alatt álló egyének preferálják elsôsorban. Jóízuen fogyasztható forrón, hidegen, cukorral, tejjel. Gyümölcslével, jégkockával egzotikus nyári husítô. Elkészítése megegyezik a fekete teával. A dél-afrikai Cape tartományban honos a növény. Természetes állapotában csak itt található meg a Cedarberg hegyi régió mikroklímájában, a téli esôk áztatta durva homokos talajon. A magvakat február és március tájékán vetik el. Az elsô betakarítás 18 hónap múlva következik. Az aratás során a zúzóhengerek beindítják a levelekben a fermentációt, aminek eredményeképpen felszabadulnak azok a természetes anyagok melyek a rooibos tea egyedi színét, aromáját és illatát adják. A Rooibos teát vékony rétegben szétterítik és a napon szárítják a nedvességet pedig speciális szívóval elszívják. Szortírozás, minôségi osztályozás. Ezt követôen a Rooibos cég által alkalmazott speciális tisztító folyamat következik (pasztörizálás és ismételt szárítás). Az egész folyamat során szoros bakteorológiai monitorizálás történik, biztosítandó a termék higiénés szempontbeli megfelelôségét. Különösen javasolt ingerlékenység, fejfájás, alvászavar, álmatlanság, depresszió esetén minthogy nem tartalmaz koffeint és nyugtató hatású. A Rooibos teában lévô antioxidánsok gátolják a normál sejtekben képzôdô szabad gyökök azon hatását, mely az öregedésért és az immunszisztéma károsodásáért okolhatók.


További termék információ kéréséhez kattintson ide és küldje el levelét. Köszönjük!

A termék információkat, összetevőket igyekszünk napra készen tartani, de minden igyekezetünk ellenére, esetenként nem tudjuk követni az esetleges gyártó általi módosításokat. Kérjuk minden esetben felhasználás ellőtt olvassák el a terméken szereplő információkat.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék képek illusztráicók, frissítésük folyamatos, előfordulhat más kiszerelés vagy korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és vonalkódja a mérvadó.

  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-175
  • Készletinfó: Raktáron
  • 1.430 Ft
  • Nettó ár: 1.126 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.