Sanct Bernard zöldkagyló kapszula 170 db

Sanct Bernard zöldkagyló kapszula 170 db

Kiszerelés: 170 db kapszula

A specifikációban szereplő mennyiségek a napi adagra, azaz 3 kapszulára vonatkoznak!

Figyelem! Halakra és rákfélékre érzékenyeknek a zöldkagyló fogyasztása nem ajánlott!

Sanct Bernard zöldkagylója egy különösen tiszta és magas hatóanyagtartalmú készítmény, mely minden porckopással és ízületi gyulladással járó elváltozás esetén hasznos társunk lehet.

A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken, akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: megjelenik a porckopás és a vele járó gyulladás és fájdalom.

zöldkagylóból készült kivonat éppen ezeket a tüneteket hivatott enyhíteni. A zöldkagyló héjában található glükózamin könnyen felszívódik és beépül a porcokba, sokkal könnyebben, mint a szintetikusan előállított glükózamin.

További különlegessége a zöldkagylónak, hogy kizárólag Új-Zéland partjainál képes élni, így tenyésztésük is csak itt megoldott. Új-Zélandon belül is kifejezetten az északi parton található fjordvidéket kedvelik, így itt tenyésztik őket.

18-24 hónapos tenyésztés után a kagylókat begyűjtik, majd a húst és a héjat elválasztják egymástól. A húst általában fagyasztva szárítják vagy porítják és élelmiszerként kerül forgalomba, a héjakat pedig további feldolgozásra küldik.

zöldkagyló glükózamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot és kovasavat. A kovasav a csontok és a kötőszövetek egészségét szolgálja, az összes többi vegyület pedig a porcok regenerálódását és épülését segítik.

Adagolás: Felnőtteknek napi 3 kapszula

Összetevők: Zöldkagyló koncentrátum por/82,6%/, zselatin

Összetevők 3 kapszula:  

  • Zöldkagyló-kivonat 1500mg
  • Glükózaminoglikánok 36mg

Forgalmazó: Origo Vitamin Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-103
  • Készletinfó: Raktáron
  • 6.300 Ft
  • Nettó ár: 4.961 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.