Személyes tanácsadás

Üdvözlöm a Déli Biobolt oldalán!

Nagy Lenke vagyok, 2007-ben végeztem fitoterapeuta szakon, ahol elsajátítottam a gyógynövények jótékony hatásait a különböző betegségek megelőzése és kezelése érdekében. Ezt követően volt lehetőségem 6 évig üzletvezetői pozícióban helytállnom egy belvárosi és budai bioboltban, mialatt gyakorlatot szereztem a gyógynövények világában.

Kellő tapasztalatot gyűjtöttem egyaránt szakmai és üzletvezetés terén, ezért úgy döntöttem megnyitom saját üzletemet, melynek eredményeképpen  2013 októberében elindítottam  jelenlegi vállalkozásom, amely mostanra egy a vásárlók széles körében kedvelt gyógynövénybolttá nőtte ki magát.

A növény az ember számára eleinte táplálékul, később pedig gyógyszeréül is szolgált. Az orvoslás történelmi fejlődése során a gyógynövények képezték a gyógyszeres kezelés alapját.

Ma már számos gyógynövény készítmény áll rendelkezésünkre a boltok polcain. Sokszor mégis nehézségekbe ütközünk, amikor ki szeretnénk választani a problémáinkra a legmegfelelőbbet.

A fitoterápiás tanácsadás lényege, hogy segítünk a páciensnek megtalálni panaszaira a gyógynövényeket önmagukban vagy személyre szabott teakeverékek formájában. A gyógynövények önállóan vagy más terápiás kiegészítéseként is használhatóak.

Sok szeretettel várom kedves Vásárlóinkat!

 Miért válasszon minket?

  • Rugalmasak vagyunk. Ha a vásárlás során speciális kéréssel fordulnak hozzánk (pl. nehezen beszerezhető terméket keres) igyekszünk mihamarabb teljesíteni.
  • Kollégáink is felkészült szakemberek  , ezért az általunk értékesített termékeket nem csak eladjuk, hanem ismerjük  azok pontos hatásait, tanácsot tudunk adni betegségek gyógynövényes kezelésére.
  • Könnyű megközelítés: címünk 1123 Budapest, Alkotás u.1.  M2 metró végállomása, emellett 17, 59, 61-es villamos is ott áll meg , plusz szemben a Déli pályaudvar .