dr.Chen máj meridián kapszula 30 db

dr.Chen máj meridián kapszula 30 db
A Máj Meridián kapszula a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) kompatibilitás-elve alapján készült holisztikus szemlélettel.

A máriatövist (hatóanyag: szilimarin), Shizandrát, articsókát, mungóbabot és C-vitamint tartalmazó készítményt* ajánljuk a máj és az epe egészségének megőrzéséhez.
Hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetének kialakításához.
A máj meridián kapszula a máj és az epe egészségét támogató gyógynövények és C-vitamin felhasználásával készült. A fejlesztés során a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) tapasztalatai mellett a kutatók felhasználták az európai népgyógyászat és a modern kori orvoslás tudományos eredményeit is.
A máriatövis gyümölcse (hatóanyaga: szilimarin) (Császár) segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához.
A schizandra (Miniszter) öt ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a hagyományos orvoslásban, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá.
Az 5 íz 5 szervre hathat.
Májvédő hatása miatt régóta használatos a méregtelenítő folyamatok támogatására. Máriatövissel való kombinációja igen elterjedt.
Az articsóka levél (harmonizáló) támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez.
A mungóbab (meridián irányító) Kínában régóta használt méregtelenítő gyógynövény és étek.

Ajánlott adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkel lenyelve (reggeli előtt, vacsora után).

A hagyományos kínai orvoslás, az ember és a környezet harmonizációja, valamint a szervóra alapján este 10 órától hajnali 2 óráig tartó időszak kiemelten fontos a máj és epe pihenése szempontjából! A fenti időszakban az emberi szervezet pihenjen, és jó minőségű alvással a megfelelő időben elősegítjük a máj és epe egészségét. További segítség lehet zöld színű növények (pl. ruccola, spenót, saláta) és zöld színű gyümölcsök fogyasztása.

Kiszerelés: 30 db/doboz.
Összetevők
Articsóka levél kivonat, máriatövis termés őrlemény, zselatin, Schizandra, C-vitamin, mungó bab.
  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-129
  • Készletinfó: Raktáron
  • 1.490 Ft
  • Nettó ár: 1.173 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.