Duolife Chorofil 750 ml

Duolife Chorofil 750 ml

A DuoLife Chlorofil a igazi megoldás azoknak, akik meg akarják tartani a szervezetüket optimális egészségét. Kivételes hatásainak köszönhetően folyékony energiának nevezik. A teljesen természetes összetevők rendkívüli összetételének köszönhetően megtisztítja az organizmusát minden toxinból. A természetes klorofill csökkenti testünk belső környezetének savasságát. Megakadályozza a mikroorganizmusok és gombák elterjedését, fokozza az immunrendszert, megköti és megszünteti a nehézfémeket, valamint segíti a testünk regenerációját és gyógyulását, amely a probiotikus hatásokkal szemben krónikus stressznek vagy más fenyegetéseknek van kitéve.

A klorofilin erős lúgos tulajdonságokkal rendelkezik, stimulálja a potenciálisan káros méreganyagok és karcinogének eltávolítását a szervezetből. Ugyancsak késlelteti a sejt oxidáló folyamatait, megakadályozza az öregedési folyamatok idő előtti megjelenését és megszünteti a szabad gyököket. Erősíti a szervezet immunrendszert és fenntartja az egészséges testet. A réz magas koncentrációjának köszönhetően a klorofilin kiválóan oxigén szállítására képes - a klorofilin molekulák az egész testen keresztül közlekedhetnek, és a vérünkben lévő hemmolekulához hasonló specifikus anatómia révén még a" zöld vér ".


Az árpa a táplálék és az oldható rostok tökéletes forrása. Ezenkívül antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és a vitaminok és ásványi anyagok gazdagságának köszönhetően segít megőrizni a savas bázis egyensúlyát.

A Medicago háromszor több fehérjét tartalmaz, mint a szója, amely jellemzően a fehérje gazdagságáról ismert. Ennek köszönhetően megerõsíti a szervezetet, felgyorsítja regenerálódását, és természetesen tisztítja. Elengedhetetlen azok számára, akik fel akarják gyorsítani a regeneráció folyamatát.

A borsmentaolaj már évszázadok óta ismert, és tökéletes antiszeptikumként alkalmazzák. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan tisztítja a szervezetünket azáltal, hogy elpusztítja az immunrendszerünk hatékony működését fenyegető mikroorganizmusokat. Ezenkívül segít megőrizni a savas bázis egyensúlyát.

A Chlorella a legelismertebb klorofill forrása. Ennek köszönhetően nagyon gazdag aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek koncentrációja sokkal magasabb, mint a szárazföldi növényeké. Ez része a "szuperfoods" csoportnak és segít hatékonyan megszabadulni a szervezetből származó toxinoktól, nehézfémektől és vegyszerektől.

A Biológiailag aktív és természetes összetevők innovatív keverékével, valamint a DuoLife Chlorofil ízstabilizátorokkal vagy ízstabilizátorokkal nem rendelkező élelmiszerek garantálják a legmagasabb minőséget és a jobb összegyűjthetőséget.

  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-011
  • Készletinfó: Raktáron
  • 11.990 Ft
  • Nettó ár: 9.441 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.