Duolife collagén 750 ml

Duolife collagén 750 ml

A DuoLife antioxidánsokkal dúsított kollagénje lehetővé teszi a bőr számára a szilárdság és a rugalmasság fenntartását, megóvja a korai öregedéstől és hozzájárul az egészséges haj és köröm fenntartásához. A természetes kollagén biztosítja az ízületi porcok és a csontok optimális működését. Ez egy nagyszerű megoldás azoknak az embereknek, akik egészségesek, és fiatalok akarnak maradni.

DuoLife Collagen egyedülálló összetétele antioxidánsokban gazdag, lassítja az öregedési folyamatokat és sikeresen küzd a szabad gyökök ellen. Az egészség, fiatalság, kondíció csupán egy termék révén, amely teljesen természetes és a szervezet működését több oldalról hatékonyan támogató összetevőket tartalmaz.

A kollagén hiányt mindenképpen pótolni kell!

Táplálékkal nem megoldható, ezért más megoldást kell keresni!

Mit okozhat a kollagén hiánya?

A szervezetben a kollagén hiánya valóban nagy probléma, mert a kollagénnek nagy szerepe van szinte az összes szerv működésében és a szövetekben. Elsődlegesen is az ereknél, a bőrnél, az ízületeknél, a csontoknál, a hajnál, és a körömöknél.

Még is van megoldás!

Minden korosztály számára ajánljuk a DuoLife termékeket, mert a megelőzésre is gondolni kell.Hyaluronsav elősegíti az optimális, a megfelelő viszkozitású ízületi folyadék- termelődést, és a bőrsejtek táplálása és regenerálódásának javítása révén optimalizálja a bőr állapotát. Belülről hidratálja a testet, a bőr mély rétegeinek hidratálásával, lelassítja a bőr öregedési folyamatait, elősegíti annak megfelelő működését, hidratálódását és rugalmasságát (Irodalom 9).

DuoLife kollagén nem tartalmaz tartósítószereket és genetikailag módosított termékeket.

100%-ban természetes, folyékony hidrolizált-peptid kollagén. 

  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-008
  • Készletinfó: Raktáron
  • 13.990 Ft
  • Nettó ár: 11.016 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.