Novo C plus liposzomás C-vitamin 60 db

Novo C plus liposzomás C-vitamin 60 db

A NOVO C PLUS kapszula a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza, mely lehetővé teszi a C-vitamin egyedülállóan magas felszívódását és hasznosulását a szervezetben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és a fáradtság csökkentéséhez.

A készítmény a C-vitaminon felül természetes csipkebogyó kivonatot és citrus bioflavonoidokat is tartalmaz.

Kizárólag génmódosítás-mentes összetevőket és természetes, paradicsom-kivonatból származó színezéket (likopint) tartalmaz. 

Tartósítószert nem tartalmaz. Szója alapú összetevőt tartalmaz.

 

Ajánlott: Fokozott C-vitamin igénnyel járó állapotokban.

 

Alkalmazás: A NOVO C PLUS kapszulát lehetőleg reggel, bő folyadékkal kell bevenni. A javasolt napi adag felnőtteknek 1-4, gyermekeknek 6 éves kortól 1-2 kapszula. A lágyzselatin kapszula forma pontos adagolást, kényelmes és biztonságos szedhetőséget, és könnyű lenyelhetőséget biztosít. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

A NOVO C PLUS kapszula a következő hatóanyagokat tartalmazza:

- Liposzómális C-vitamin: A C-vitaminnak és olyan esszenciális foszfolipideknek a kombinációja, melyek sejtmembránjaink döntő részét alkotják. A liposzómális C-vitamin forradalmi áttörés a C-vitaminok között, mert a különleges technológiának köszönhetően egyedülálló módon képes megnövelni a C-vitamin szervezetben történő hasznosulását és sejtekbe történő felszívódását más, szájon át szedhető C-vitaminokhoz képest.

- Csipkebogyó kivonat

- Citrus bioflavonoidok

  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-170
  • Készletinfó: Raktáron
  • 2.700 Ft
  • Nettó ár: 2.126 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.