Tafedim tea 25 filter

Tafedim tea 25 filter

Tafedim tea 25 filter

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

A Tafedim tea az Euphorbia hirta trópusi gyógynövényből készül.

Az afrikai őslakosok a Tafedim tea alapját képező Euphorbia hirta növényt gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, daganat blokkoló, antibakteriális, antivirális, gyomor- és bélpanaszokat gyógyító, enyhe vízhajtó és légúti betegségeket enyhítő hatása miatt alkalmazzák.

Az afrikai őslakosok  növény forrázatát isszák, ha 

   - emésztési problémáik, nőgyogyászati panaszaik, nemi betegségeik, aranyerük van
   - köhögnek és fáj a hátuk, léguti panaszaik gyötrik, asztmásak
   - vízhajtóra van szükségük
   - daganatos betegek
   - prosztata bántalmaik vannak
  -  fáradékonyak

Tafedim tea hazánkban Tamás Eszternek köszönhetően került be, aki több afrikai államban dolgozott kémia tanárként. Az ott töltött idő alatt jó néhány betegségen átesett, mígnem az egyik betegség majdnem végzetesnek bizonyult, és ekkor misszionárius apácák tanácsát megfogadva kezdte használni az Euphorbia Hirta növény forrázatát, ami végül segített. Mint kiderült az ottani lakosok mindenre ezt használták: ha fájt a fejük, ha fájt a hasuk, ha köhögtek, ha lázasak voltak, ha hasmenésük volt, ha daganatos betegséggel küzdöttek stb. Igaz, náluk nem volt minden sarkon gyógyszertár, így a legkézenfekvőbb megoldáshoz folyamodtak: a természetet hívták segítségül.

Hazánkban a Tafedim teáról - miután klinikai vizsgálatok a hatásairól nem állnak rendelkezésre - annyi állítható, hogy segít emésztési és gyomorproblémák esetén.


  • Gyártó: DeliBiobolt
  • Cikkszám: DB-078
  • Készletinfó: Raktáron
  • 2.990 Ft
  • Nettó ár: 2.354 Ft

Szállítás

Szállítási idő:
1-3 munkanap raktárkészlettől függően.